Turks stoombad / sauna ruimte

//Turks stoombad / sauna ruimte
Turks stoombad / sauna ruimte2019-02-08T22:11:04+00:00

Turks stoombad / Sauna ruimte

Het Turks stoombad van Hamam Eindhoven is een warme ruimte met een gemiddelde temperatuur van 40 à 60°C en een luchtvochtigheid van bijna 100%. Het Turkse stoombad is ideaal om uw huid te reinigen. Door tussen de 10 en 20 minuten in deze ruimte te verblijven gaan de huidporiën open staan en zal het vuil, doordat u begint te zweten, naar buiten worden gedreven.

Er hangt een dichte nevel, die wordt verrijkt met een essentiële olie van mint of eucalyptus. Samen met de fijne stoom heeft dit een heilzame uitwerking op de luchtwegen. De invloed van de stoom en warmte op de huid zet de poriën open waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de huid gereinigd.

De combinatie van warmte en stoom heeft een gunstig effect op je weerstand en gezondheid. Een stoombad is een verademing voor je luchtwegen, stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en maakt je huid soepel en gezond. En dat allemaal terwijl jij alleen maar lekker achteroverleunt en geniet.

MASSAGE

LEES MEER

BEAUTY

LEES MEER

ARRANGEMENTEN

LEES MEER

Hamameindhoven maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website.