fbpx

Hamam

/Hamam
Hamam2019-02-08T22:06:08+00:00

HAMAM

Wat is Hamam?

Hamam betekent in het Arabisch letterlijk ´verspreider van warmte´ en is dan ook afgeleid van het Arabische woord ´hamma´ wat heetwaterbron betekent.

Een Hamam, ook wel een Turks badhuis genoemd, is een plek met eigenlijk 2 functies. Als eerste dient een Turks badhuis om uzelf te reinigen. Het reinigen van lichaam en geest vindt bij Hamam Eindhoven plaats in de traditionele sferen van aangename waterdampen en exotische geuren. Een andere functie van een Turks badhuis is de sterke sociale functie.

Onze locatie in Eindhoven is een authentiek Oosters Turks badhuis, waar Oost en West samen komen en u geniet van een échte Oosterse badgang, gecombineerd met Turkse en Marokkaanse gastvrijheid.

Reserveer nu een
heerlijke
schuimmassage!

BEL ONS

Genieten en ontspannen tijdens Hamam

Bij ons in Eindhoven geniet u van exclusieve Oosterse wellness. Alleen of in gezelschap, weg van de dagelijkse drukte en stress. Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een kopje Turkse thee. Na dit opwarmertje kleedt u zich om in badkleding en begint uw badgang bij Hamam Eindhoven.

Zodra u in de Hamam ruimte komt, gaat u liggen op de verwarmde marmeren steen. Deze steen is verwarmd op een temperatuur van ongeveer 40 graden. Als u op de verwarmde steen plaats neemt, gaan uw poriën open staan waardoor u gaat zweten. Onze masseuses en masseurs dompelen uw lichaam in warm water en scrubben uw lichaam met een peelinghandschoen. Hiermee verwijderen ze uw dode huidcellen en stimuleren ze tegelijkertijd de doorbloeding van uw bindweefsel. Uw huid voelt weer als nieuw na een Hamam behandeling.

Zorg ervoor dat u, voordat u naar ons Turks badhuis komt, gegeten en gedronken heeft. Met een lege maag een Hamam ingaan is namelijk niet verstandig. Na een behandeling in ons Turks badhuis geniet u in onze relaxruimtes. Hier ontspant u lezend met een tijdschrift bij de open haard, onder het genot van Turkse hapjes of een smakelijk broodje.

MASSAGE

LEES MEER

BEAUTY

LEES MEER

ARRANGEMENTEN

LEES MEER

Hamam Eindhoven

Hamam Eindhoven is het Turks badhuis waar u heen gaat om te genieten van de échte Turkse gastvrijheid.

Wij laten u graag genieten van een Turkse badgang en beleven u een ontspannen dag. Kijk naar de verschillende arrangementen die mogelijk zijn of neem contact met ons op, zodat we u meer vertellen over Turks badhuis in Eindhoven en de mogelijkheden.

Contacteer ons voor verdere vragen en informatie

040 711 74 74
info@hamameindhoven.nl

Hamameindhoven maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website.