fbpx

Beauty Salon

/Beauty Salon
Beauty Salon2019-02-08T23:15:30+00:00

Beauty salon

Volledig ontspannen met een badgang, een heerlijke ontspannende Hamam massage en een schoonheidsbehandeling in onze beauty salon. Het is allemaal mogelijk bij Hamam Eindhoven.

In onze schoonheidssalon in Eindhoven kiest u uit:

  • Gezichtbehandelingen
  • Losse behandelingen
  • Arrangementen

Hamam Eindhoven beauty salon

Na een behandeling in de Hamam verkeert uw lichaam in een fantastische stemming. Uw poriën zijn wijd open en uw huid voelt fluweelzacht aan. Uw bezoek is pas écht compleet na een bezoek aan onze beauty salon.

In onze schoonheidssalon vormt de gezondheid van lichaam en geest de basisgedachte voor de behandelingen. Daarom werken we in de schoonheidssalon van Hamam Eindhoven alleen met Jeunesse.

Jeunesse

In onze schoonheidssalon vormt de gezondheid van lichaam en geest de basisgedachte voor de behandelingen. Daarom werken we in de schoonheidssalon van Hamam Eindhoven met het product Jeunesse. Jeunesse is een huidverzorgingsmerk. Alle producten zijn volledig dierproefvrij en zijn GMP gecertificeerd.

De basis van het merk zijn de heilzame ingrediënten uit de Dode Zee, gecombineerd met natuurlijke ingrediënten plantenoliën. Alle producten van Jeunesse worden gekenmerkt door de milde samenstelling, de aansprekende, zachte geur en de luchtige textuur.

Jeunesse maakt als één van de weinigen gebruik van vacuümmixers, waardoor de crèmes een zeer prettige luchtigheid krijgen en niet zwaar op de huid voelen.

Hamameindhoven maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website.